Coaching

Stevig in je schoenen
Wat zijn jouw sterke en zwakke punten? Hoe kom jij het best over? Hoe sta jij het liefst voor een groep mensen? Wat zou jij over jezelf vertellen als je maar één minuut had?

Al deze vragen komen langs in mijn coachingstraject 'Stevig in je schoenen'. We gaan in gesprek, op zoek naar topkwaliteiten en verbeterpunten. Zelfvertrouwen en zelfkennis komen uitgebreid aan bod, evenals de kracht van communicatie. Aan het eind van de sessies kun jij een 'elevator pitch' over jezelf houden, waarin al jouw kwaliteiten en je persoonlijkheid sterk naar voren komen.

Sessies van maximaal anderhalf uur.
Aantal, frequentie en prijs in overleg.

CV: de ziel van jouw profiel
Een verpletterend cv maken is geen koud kunstje. Je moet weten wat de lezer wil lezen en wat jij zelf wil vertellen. Hoe presenteer je jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring zo aantrekkelijk mogelijk?

Dat kan ik je vertellen. Een paar jaar geleden kreeg ik van een recruiter forse kritiek op mijn cv: saai, zielloos, overvol. Dat deed even pijn, maar het was precies het zetje dat ik nodig had om mijn aanpak radicaal om te gooien. Ik ging hard aan de slag met alle tips die ik online en offline vond… en enkele maanden later won ik de titel 'cv van de maand' op de website Sollicitatielab.nl.

Met jou deel ik graag al die tips, zodat jij helemaal klaar bent voor de arbeidsmarkt. Natuurlijk praten we niet alleen over dat ene papiertje met werkervaring of je profielpagina van LinkedIn. JIJ staat centraal: we zoomen in op jouw talenten, jouw karakter, jouw kennis, jouw presentatie van jezelf.

Dit adviesgesprek duurt maximaal anderhalf uur. Kan ook 's avonds. Prijs in overleg.

Bekijk mijn cvVincent Mirck